Новорічну локацію пограбувала вночі жінка у Здолбунові (ФОТО/ВІДЕО)

Викрали килимове покриття, зроблене «під сніг»

Крадіжка сталася вчора, 4 січня, у Здолбунові.

З новорічної локації невідома жінка викрала килимове покриття, яке нагадувало сніг. Про це повідомив міський голова Здолбунівської громади Владислав Сухляк.

26 грудня біля новорічних ялинок і вертепу застелили штучне покриття (ковролін), який імітував сніжний покрив. Його подарували нам благодійники. Сьогодні о 6:40 ранку з новорічної локації його було викрадено. От скажіть, як можна назвати такий вчинок? Відеокамера зафіксувала крадійку.

[media=212130] [media=212135]

Нині цією справою займається поліція. Звертаюся до всіх жителів Здолбунова, якщо ви були свідками цього факту вандалізму, повідомте про це поліцію або напишіть мені. І взагалі, не будьте байдужими, коли стаєте свідками злочинних дій, повідомляйте про них поліцію і не має значення це крадіжка куща хризантем, чи якийсь інший злочин, – йдеться у повідомленні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень