На Рівненщині підліток випив отруту від колорадських жуків

Хлопець у лікарні

Інцидент стався напередодні ввечері в селі Лішня, Демидівського району. Роман 2003-го року народження знайшов отруту в льоху, розповідає прес-офіцер Нацполіції Любов Белаш:

Мама хлопчика попросила сходити його в льох за овочами. Там хлопчик побачив пляшку наповнену невідомою речовиною та надпив з неї.

 

Потім він повернувся до матері й сказав їй, що в льоху стояла якась вода і він її випив. Жінка відразу зрозуміла, що сталося, викликала швидку та почала поїти сина водою, аби якось вимити речовину.

О пів на 12-ту ночі Романа доправили до Демидівської ЦРЛ з діагнозом гостре отруєння інсектицидом для боротьби з колорадським жуком. Зараз медики оцінюють стан хлопця, як задовільний.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень