На Рівненщині перекинувся легковик (+ ФОТО/ОНОВЛЕНО)

У ДТП постраждали мешканці Київщини

Напередодні на автодорозі Київ-Ковель перекинувся автомобіль «RENAULT Kangoo».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася поблизу села Федорівка, постраждали водій та троє мешканців Київщини. Докладніше про ДТП говорить прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Ангелова:

– 34-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем «RENAULT Kangoo», рухаючись зі сторони міста Сарни в напрямку Києва, не впорався із керуванням, допустив з’їзд у кювет, у результаті чого легковик перекинувся.

Як зазначається, у результаті ДТП водія, 32-х та 81-річного пасажирів після надання медичної допомоги у Сарненській центральній районній лікарні відпустили додому, а 79-річного пенсіонера госпіталізували у травматологічне відділення із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом склепіння черепа, заритий перелом правої ключиці. Зараз його життю нічого не загрожує.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень