На Рівненщині перебуває заступник Міністра юстиції

Сьогодні заступник Міністра юстиції Гія Гецадзе відвідав Рівненщину з робочим візитом.

Темою зустрічі політика з обласними посадовцями та пресою стала нова реформа в Міністерстві юстиції, яка передбачає децентралізацію та передачу повноважень на місця в сфері надання адміністративних послуг. Пан Гецадзе наголошує, що новий підхід до надання адмінпослуг зробить процес приємнішим, розвантажить черги та допоможе побороти корупцію. Якщо ж до клієнтів у сервісних службах ставитимуться зверхньо, цих людей поміняють Гія Гецадзе, до слова, також розповів, що хоче аби довідку про народження дитини батькі отримували просто в пологовому будинку. Детальніше про електронний сервіс, який спрощує українцям доступ до документів та довідок, заступник Міністра юстиції розповість в ефірі радіо Трек. Гостем відкритого мікрофону він буде о 19-ій. Між тим, зустріч з Гією Гецадзе відвідав і голова області Віталій Чугунніков. Він повідомив, що скоро на рівненському телебаченні та в мережі інтернет з’явиться ролик, який нарешті розставить всі крапки над «і» та детально розкаже які адміністративні послуги можна буде отримати в Рівненському ЦНАПі та у нотаріусів.Нагадаємо, що робота з новою реформою, про яку сьогодні розповідав Гія Гецадзе, в Рівному вже розпочалась коли нещодавно міський голова Рівного Володимир Хомко та очільниця головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило підписали меморандум про передачу частини повноважень центрів надання адмінпослуг місцевій владі. Відтак, вже з нового року  повноваження з реєстрації бізнесу та речових прав відноситимуться до компетенції виконавчих органів Рівненської влади. А в оновленому центрі, що розташується в приміщенні облради, надаватимуть ширший пакет послуг, зокрема послуги земельних відносин,  міграційної служби, реєстрації місця проживання та видання закордонних паспортів.


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень