На Рівненщині обрали нового головного фермера

Тепер він очолюватиме «Асоціацію фермерів та приватних землевласників у Рівненській області»

Після передчасної смерті Дмитра Українця, тривалий час «Асоціація фермерів та приватних землевласників у Рівненській області» залишалася без очільника.

Днями таки стало відомо, хто очолюватиме відтепер Асоціацію.  Головою став депутат міської ради Рівного, радник голови ОДА Андрій Кузьмич. Днями його кандидатуру підтримала більшість делегатів на Всеукраїнському з’їзді Асоціації у Києві. Свої першочергові завдання на новій посаді  Андрій Кузьмич уже визначив:

В першу чергу згуртувати усіх фермерів в одну спілку. Розширятися, щоб вона наповнювалася більш потужними і сильними фермерами. Щоб вони єдині. Ну і звичайно, самий основний момент, це захист інтересів фермерів. Це юридичний, правовий, матеріально-технічний захист, і моральна підтримка до того всього. – каже Андрій Кузьмич.

За словами Андрія Кузьмича 80% фермерських господарств Рівненщини на сьогодні займаються рослинництвом. В області широко представлено садівництво та овочівництво, де фермери сміливо беруться освоювати нові для себе напрямки. Добру традицію сільськогосподарських ярмарків у Рівному продовжуватиме і новий очільник Асоціації фермерів Рівненщини. Адрій Кузьмич зазначив, що допомагатиме фермерам і з іншими шляхами збуту продукції. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень