На Рівненщині нікому возити людей у 12 напрямках (ВІДЕО)

Нині вони – без перевізників

Більше десятка марштрутів, серед яких «Рівне -Антопіль», «Дубно-Рівне через Дядьковичі», «Дубно-Костянець», «Дубно-Бондарі», а також «Сарни-Рівне», залишились без перевізників.

Про це пише UA: Рівне.

За словами начальника обласного управління інфраструктури та промисловості Федіра Мисюри, конкурс оголошували на 30 маршрутів, однак 12 із них виявились нерентабельними:

Немає претендентів на них через те, що рентабельність на них дуже низька і бізнес не готовий йти і там працювати. Через Сарни дуже багато їде транспорту. Це і Володимирець, Вараш, Дубровиця, Зарічне. У ті райони всі їдуть через Сарни - через кожні дві хвилини йде автобус. Через це брати маршрут Рівне-Сарни не вигідно.

Проте, він погодився, що наприкінці тижня з добиранням до окремих населених пунктів виникають проблеми.

Наприклад, людям, які їдуть у Сарни важко туди дістатись через те, що водії беруть пасажирів лише до кінцевих пунктів - у Зарічне чи до Омита, Дубровицького району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень