На Рівненщині невідомий облив подвір’я священника пальним (ФОТО)

Серед ночі в двір «прилетіла» трилітрова банка

Інцидент стався у ніч проти суботи у селі Маща Костопільського району.

О 07:13 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Центральній близько першої ночі невідомий кинув під будинок горючу суміш.

Домогосподарство належить 57-річному Даниїлу Ільницькому, який є настоятелем місцевого Свято-Іоанно-Богословського храму.

На місці події правоохоронці встановили, що невідома особа з хуліганських мотивів закинула на подвір’я скляну ємність із речовиною, що має характерний запах паливно-мастильних матеріалів. Утім, загоряння так і не відбулося.

З місця події вилучили уламки ємності з залишками рідини, схожої на відпрацьовану моторну оливу, та клаптик паперу – попередньо від петарди.

За фактом хуліганства розпочали досудове розслідування. Слідчі дії тривають.

До слова, місяць тому на це ж подвір’я начебто вже «прилітала» пляшка з горючою сумішшю. Про це повідомляється на сторінці фейсбук-спільноти «Рівне. Голос церкви».

Також нагадаємо, що днями у цьому ж селі сталася сутичка між парафіянами місцевої церкви, яку вже близько року не можуть поділити.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень