На Рівненщині невідомі напали на єгерів

Єгері на гарячому впіймали браконьєрів

[media=93264]

О першій ночі 20 серпня до поліції надійшло повідомлення про отримані тілесні ушкодження єгерями мисливського господарства поблизу села Малушка.

У лісовому масиві двоє єгерів затримали трьох чоловіків за намір вчинити браконьєрство. Невідомі, які мали при собі гладкоствольну мисливську зброю, вчинили конфлікт, нанесли тілесні ушкодження працівникам мисливського господарства та з місця пригоди зникли, - повідомляють у поліції.

Єгері, яких побили, нині у лікарні.

Одни з них, 38-річний житель села Орлівка із закритою черпно-мозковою травмою, струсом головного мозку опинився на лікарняному ліжку. Його колега, 28-річний житель села Тишиця, із численними забоями теж під наглядом медиків у Березнівській центральній районній лікарні.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України (умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі).

Працівники Березнівського відділення поліції шукають нападників.

За скоєне їм загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень