На Рівненщині хочуть закрити залізничну станцію «Антонівка»

Йдеться про її вантажний відділ

За погодженням закриття станції «Антонівка» у Володимирецькому районі «Укрзалізниця» звернулася з листом до Володимирецької райдержадміністрації. Пояснює, що

станція - нерентабельна.

Нині вантажними послугами залізничної станції «Антонівка» користується державне підприємство «Володимирецьке лісове господарство», нижній склад якого розміщений в Антонівці. І якщо станцію закриють,

це, кажуть у райдержадміністрації, вдарить по економіці району.

Подробиці розповідає голова Володимирецької райдержадміністрації Володимир Хоружий:

Це стало відомо з листа «Укрзалізниці» про те, що ця станція нерентабельна. Там вказана кількість - 131 вагон навантажений і 7 вивантажених. Таку вони інформацію подають.

 

Ми апелюємо тим, що потреба у вагонах набагато більша. Лісове господарство апелює тим, що, якби була достатня кількість вагонів подана, відповідно, збільшилися б перевезення, і станція була б рентабельна. Тому це залежить від «Укрзалізниці».

Володимир Хоружий каже, що замість закриття станції вони просили «Укрзалізницю» збільшити кількість вагонів для відвантаження деревини з Володимирецького лісгоспу. Очільник району також сподівається, що без погодження місцевої влади станцію не закриють. 

Нагадаємо, що станція "Антотнівка" обслуговує вузькоколійку "Антонівка-Зарічне". І про закриття її пасажирського відділу не йдеться. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень