На Рівненщині хочуть скоротити споживання газу наполовину

І створити робочі місця

Скоротити споживання природного газу на 50%, створити додатково більше 2 тисяч робочих місць та поповнити місцеві бюджети до мільярда гривень.

Такі результати очікують від впровадження на Рівненщині впродовж найближчих восьми років Програми з енергоефективності.

Той факт, що Рівненщина два роки лідирує в Україні за напрямком «енергоефективність», дало можливість піднятися із загального шостого місця на друге в загальнонаціональному рейтингу Мінрегіону», - відзначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко під час Міжрегіонального інвестиційного Форуму в рамках виставки «СЕТ-2018».

Нагадаємо, Програма енергоефективності Рівненської області на 2018 – 2025 роки, схвалена розпорядженням голови ОДА від 13.03.2018 № 166, затверджена рішенням сесії облради від 16.03.2018 № 866.

Протягом 8 років в систему енергоефективності Рівненщини мають інвестувати близько 3,5 млрд грн. За словами заступника голови Рівненської ОДА Віталія Ундіра, найкращих показників в рейтингу енергоефективності на Рівненщині досягнуто, у тому числі й за рахунок найбільшого відсотка домогосподарств, які уклали кредити в рамках механізмів підтримки заходів в житловому секторі.

Також майже 20% потужностей котелень працює на альтернативних видах палива, 87% багатоквартирних житлових будинків обладнані приладами обліку теплоенергії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень