На Рівненщині хлопця вдарило струмом напругою близько 27 тисяч вольт (ФОТО)

Він виліз на вантажний вагон та зачепив лінію електропередач

Інцидент стався у неділю, 28 лютого, на Острожчині. 19-річний хлопець із двома друзями повертався із гостей додому в село Країв. Оскільки обходити вантажний потяг їм було далеко, компанія вирішила скоротити шлях.

Двоє з них пролізли під вагоном, а третій, попри застереження товаришів, вирішив перелізти зверху, повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на пресслужбу поліції.

Близько 17 години до поліції надійшло повідомлення від 46-річного жителя села Оженин колишнього Острозького району, що на залізничній станції хлопець виліз на вантажний вагон та, зачепивши лінію електропередач, отримав опіки.

 

Поліцейські попередньо встановили, що парубок наблизився до кабелю ближче метра, його вдарило струмом напругою близько 27 тисяч вольт.

Хлопця каретою «швидкої» доправили до Острозької центральної районної лікарні та госпіталізували у реанімаційне відділення. Лікарі діагностували у нього опіки другого-третього ступеня та травматичний шок. Наразі загрози його життю не має.

За цим фактом поліцейські проводять перевірку, за результатами якої вирішується питання про правову кваліфікацію події.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень