На Рівненщині ДТП: фура наїхала на пішохода (ФОТО)

Це сталося на світанку поблизу Великої Омеляни

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 8 травня, близько четвертої ранку на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Велика Омеляна Рівненського району. Важкі травми отримав 25-річний пішохід, за його життя борються лікарі.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 46-річний житель Черкаської області, керуючи автомобілем «RENAULT Premium» із напівпричепом, рухався зі сторони Києва у напрямку Львова. Зі слів водія, пішохода на дорозі він бачив, тож найімовірніше, його силою вітру затягнуло під авто, коли чоловік ішов у попутному напрямку. Уникаючи наїзду, вантажівка в’їхала у відбійник.



У результаті ДТП 25-річного рівнянина лікарі швидкої медичної допомоги із важкою відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до реанімаційного відділення Рівненської центральної районної лікарні. Лікарі дають невтішні прогнози та роблять усе можливе, аби врятувати життя молодику. Водій вантажівки не постраждав.


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини пригоди та проводять досудове розслідування.

       Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень