На Рівненщині дітей познайомили з новим видом спорту (ФОТО)

У якому немає суддів

Фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо» продовжують свої старти. Цього разу працівники обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Сигнал», що в селі Олександрія Рівненського району.

Учасникам заходу підготували командні завдання. Переможець визначався за кращим часом проходження п’яти естафет і найменшою кількістю штрафних секунд.

У підсумку беззаперечним лідером стала команда «Капітани». Всіх переможців та призерів організатори відзначили дипломами і пам’ятними сувенірами.

Крім того, дітям підготували  ще один спортивний сюрприз.

«Спорт для всіх» розпочав свій новий проект - Фестиваль алтимату. Діти мали можливість не тільки познайомитись з умовами нової для них командної гри з літаючим диском (фрізбі), але й спробувати себе у цьому виді спорту.

Цікаво, що суддів в цій грі немає. Всі спірні питання учасники вирішують самі, а організатори лише іноді їм допомагають.

До слова, в 2015 році Міжнародний олімпійський комітет визнав алтимат як вид спорту. Національні федерації гри існують вже у 62 країнах світу, проводяться світові та національні чемпіонати, де вже є свої «зірки».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень