На Рівненщині чоловіка затягнуло у комбайн

У нього травмовано ліву ногу

22-річний мешканець села Заріцьк у Рівненському районі допомагав своєму сусідові молотити сою. Аби очистити комбайн від пшениці, водій включив двигун. Через декілька секунд хлопець, який сидів на бункері, впав у нього. Він, потрапивши під зерновий шнек, травмувався.

Усе сталося посеред поля, куди виїхали на комбайні односельчани. Перед молотьбою сої вирішили очистити комбайн від залишків зерна. Спочатку вимели її підручними засобами. Потім хлопець сказав водієві, аби той завів двигун, щоб прокрутити залишки зерна. Та вже за декілька секунд той почув крики. Водій вискочив на комбайн і побачив, що хлопець у бункері. Витягнувши його, викликав швидку медичну допомогу, і сам на автомобілі поїхав назустріч кареті.

Постраждалого доставили у Рівненську обласну клінічну лікарню, де медики діагностували травматичний шок, травматичний відрив лівої ноги. Стан його тяжкий, але стабільний.

Як повідомив перший заступник начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Павло Пастушок, відомості за цим фактом внесено до єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Рівненського райвідділку. Подія кваліфікується як нещасний випадок.

Про це повідомляє прес-служба Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень