Розбіжності в адресах і подвійне включення у списки виборців помітили на Рівненщині

Спостерігачі Громадянської мережі "ОПОРА"

Учора до дільничної виборчої комісії, що на вул. Шкільній, 40 у Здолбунові, надійшло повідомлення від органу ведення Держреєстру виборців.

У зверненні йшлося, що одного громадянина двічі включили до списку виборців. 

За словами голови дільничної виборчої комісії Вікторії Янкокомісія мала виключити цю особу з основного списку, бо виборець мав проголосувати на спецдільниці. 

А на іншій дільниці, в Острозі, жінка хотіла ручкою виправити у списку виборців власну адресу.

Під час видачі бюлетеня вона помітила розбіжності її виборчої адреси, зазначеній у списку виборців, з її фактичною адресою. Про це виборець повідомила членам комісії і почала вимагати самостійно ручкою виправити свою адресу в їхньому списку.

Після відмови комісії жінка звернулася до поліції і склала заяву з вимогою «виправити у списках виборців адресу приватного помешкання». Опісля їй видали бюлетень і вона проголосувала.

Нагадаємо, за даними екзит-полів у другому турі президентських виборів зі значним відривом переміг Володимир Зеленський.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень