На Рівненщині чоловік зчинив стрілянину і погрожував матері (ФОТО)

Довелося залучити новостворений спецпідрозділ «КОРД»

Третього листопада, близько одинадцятої години, до поліції надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку Костополя 30-річний чоловік замкнувся зсередини разом із матір’ю і, погрожуючи фізичною розправою, стріляв зі зброї. На місце події негайно скерували групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу, - повідомляє відділ комунікації обласної Нацполіції:

- Поліцейські, які прибули до вказаного будинку, чули з приміщення голос жінки, яка кричала, щоб правоохоронці не підходили близько, бо їх можуть застрелити. Викликавши на місце пригоди бійців спецпідрозділу «КОРД», працівники поліції почали перемовини із зловмисником. У цей час із дверей будинку зуміла визирнути зачинена жінка. Поліцейські буквально висмикнули її із помешкання і відвели у безпечне місце.

З’ясувалося, що заручницею стала матір, яка повідомила поліцейським, що у руках її 30-річного сина є зброя невідомого походження.



У момент, коли правопорушник збирався вийти на вулицю, накинувши на себе куртку, поліцейський вмить зреагував і зумів затримати стрільця. Зловмисника затримали, зброю правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Під час огляду помешкання поліцейські встановили, що костопільчанин здійснив із пістолета чотири постріли у стелю та один — у скло дверей.


Сам же чоловік поводив себе агресивно та відмовлявся давати будь-які покази без присутності адвоката. Стрільця доставили до Костопільської лікарні для проходження освідчення на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння. Після цього його направили до Орлівської психіатричної лікарні, де він вже раніше проходив лікування.
За цим фактом проводиться перевірка, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень