На Рівненщині - конфлікт між пацієнткою і лікарем

Розпочався він ще торік

Наприкінці 2017 року у Дубні жінка народила дитину шляхом кесаревого розтину та в задовільному стані була виписана з пологового будинку.

Уже вдома у породіллі зросла температура тіла, яку вона, за рекомендацією лікаря, збивала жарознижувальними препаратами. Проте ситуація погіршувалася і жінка поїхала до лікарні, де їй проводили необхідні процедури і ставили крапельниці. Стан жінки не покращувався, а навпаки - післяопераційний шов почервонів і з нього почав виділятися гній. Жінка почала бити на сполох, звинувачувати лікаря в недбалості і вимагати, щоб її направили в обласну лікарню.

Хтось з дубенчан співчував та підтримував молоду породіллю, а хтось став на бік гінеколога. Адже лікар мала хорошу репутацію, не в однієї жінки приймала пологи і все обходилось успішно.

Лікар у свій захист висвітлила ситуацію з іншого боку: 

«У пацієнтки був кесарів розтин, який пройшов без ускладнень. Вона добре почувалася. У задовільному стані її виписала додому. Коли вона була вже вдома, у неї з’явилася температура. Тоді вона звернулася до мене і я оглянула та призначила лікування. Так як температура була високою і надалі, призначила госпіталізацію. Після Нового року сімейна пара зі скандалом приїхала.

 

Її чоловік перебував у неадекватному стані, ногами двері відкривав, пообзивав увесь персонал. Нічого не хотів слухати. Чимало є свідків тодішніх подій з приймального відділення.

Я організувала госпіталізацію, своїм транспортом ми жінку відправили в область. У Рівному наш діагноз підтвердився. Ускладнення, що привело до госпіталізації, виникло не з моєї непрофесійності. Косметичний шов, який не потрібно було знімати, розійшовся через наявність внутрішньої інфекції. Це ускладнення після операції, яке не залежить від мене чи ще від когось із лікарів. Багато залежить від імунітету, від самого організму". 


Лікар обурюється тим, що пацієнтка,  як-то кажуть, "винесла сміття з хати" і опублікувала цей випадок в соцмережі.

За інформацією сайту 03656

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень