На Рівненщині чоловік виявив тіло дружини без ознак життя

З’ясувалося, що напередодні він її побив

Учора  близько 17:30 до поліції звернувся 47-річний житель села Сторожів Корецького району. Чоловік заявив, що він виявив у помешканні тіло дружини без ознак життя і з наявними тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці встановили, що між подружжям часто виникали конфлікти, обоє ніде не працювали і зловживали алкоголем. Того дня, близько 16-ї години, після обіднього застілля між ними виникла чергова сварка через побутові питання.

Під час з’ясування стосунків чоловік схопив дерев’яну палицю і почав бити нею 45-річну дружину, зокрема й по голові. Жінка впала, а кривдник залишив будинок.

 

Коли ж повернувся – виявив її без ознак життя. Зловмисник не одразу зізнався у скоєному і запевняв правоохоронців, що не знає, хто це вчинив.

Утім, завдяки зібраним доказам поліцейські довели його причетність до злочину.

За цим фактом розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією «умисне вбивство». Тіло жінки відправили в морг для встановлення остаточної причини смерті, а зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру. Слідчі підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомо, що раніше чоловік уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень