На Рівненщині через грип та ГРВІ закрили понад 30 шкіл

У Рівному найнижчий рівень захворюваності на грип та ГРВІ. Про це повідомили в обласному лабораторному центрі. Однак загалом рівень захворюваності в області зріс на 5%,  каже завідувач епідвідділу Віктор Мороз:

Впродовж четвертого тижня 2019 року за медичною допомогою з приводу грипу та інших ГРІ звернулось 8338 мешканців Рівненської області. Це на 5% більше, ніж за попередній тиждень. Серед хворих - 5290 дітей.

Найвища захворюваність у Березнівському та Володимирецькому районах. Найнижчий рівень захворюваності реєструється у місті Рівне, де за медичною допомогою звернулось 992 людини.

У зв’язку зі зниженням захворюваності з 28 січня відновлять навчання у всіх школах Костопільського району.

А у 35 школах області навчання припинено.

У Дубенському районі - 27 шкіл, Березнівському - 3, Гощанському - 3, Володимирецькому - 1 та Сарненському -1. 

На лікарняних ліжках перебувало 165 хворих, з них 117 – діти.Через високий рівень захворюваності в області на карантин закрили понад три десятки шкіл.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень