На Рівненщині буде автобан

Пообіцяв міністр інфраструктури Володимир Омелян

У 2019 автодорогу зі Львова до Дубна на Рівненщині почнуть перебудовувати в автобан. Кошти на будівельні роботи будуть виділені зі Світового банку. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час інспекції ремонту доріг на Львівщині, повідомляють у Центрі Транспортних Стратегій.

Звивиста вузька дорога не дає можливості для повноцінного трафіку. Це ті завдання, які ми ставимо перед собою на наступні роки. Я сподіваюся, що ми зможемо завершити проектування в наступному році і приступити до роботи вже через рік, - каже Омелян.

Міністр також вкотре нагадав про будівництво автобану зі Львова до Мукачева, який повинен з'єднатися з угорською автомагістраллю М-03 в напрямку Будапешта. Ще одною сучасною ділянкою автодороги в Україні повинен стати східний об'їзд Тернополя, який буде складовою автомагістралі GO Highway, яку планується в майбутньому прокласти до польського кордону. Протяжність східної об'їзної дороги Тернополя складе 8,5 кілометрів. Нова магістраль з'єднає міжнародні дороги М-12/Е-50 на ділянці Хмельницький-Тернопіль і М-19/Е-85 на ділянці Дубно-Тернопіль, матиме першу технічну категорію з 4 смугами руху.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень