На Рівненщині автомобіль врізався в дерево. Водій загинув на місці (ФОТО)

Причиною автопригоди могли стати проблеми з серцем у водія

ДТП сталася учора, 30 березня, близько 22 години на автодорозі між селами Бичаль та Деражне Костопільського району. Про це повідомляє прес-офіцер Нацполіції області Марія Юстицька:

Поліцейські на місці події з’ясували, що 46-річний мешканець села Бичаль, керуючи автомобілем «Daewoo Lanos», рухаючись із села Бичаль у село Деражне, не впорався з керуванням і в’їхав у придорожнє дерево.
У результаті зіткнення водій від отриманих травм загинув на місці пригоди.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, поліцейські розпочали досудове розслідування.

Родичі загиблого припускають, що причиною зіткнення стало серцеве захворювання. Тіло чоловіка доставили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка і встановить остаточну причину смерті.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень