На Рівненщині – ще три смерті від ускладнень COVID-19 (СТАТИСТИКА)

Ситуація не покращується

Вже другу добу поспіль в Україні фіксують суттєве збільшення нових випадків COVID-19 за добу. Зокрема, за попередню захворіли 5 804 осіб. І це - черговий антирекорд.

За минулу добу на Рівненщині зареєстровано 183 хворих з COVID-19, інформує цілодобовий оперативний штаб протидії коронавірусу при Рівненській ОДА.

Серед хворих – мешканці різних районів області:

м.Рівне - 31;

Дубенського району - 30 (м.Дубно - 13, с.Софіївка Перша - 4, с.Верба – 3, у селах Рачин, Студянка і Сатиїв – по 2 хворих, а в селах Черешнівка, Сапанівчик, Білогородка та Варковичі – по одному);

Рівненського району - 25 (с. Б.Криниця – 3, по двоє – у с. Дядьковичі, Кустин, Глинки, В.Житин, Н.Українка, по одному – у селах В.Олексин, В.Омеляна, Макотерти, Грушвиця Перша, Олександрія, Козлин, Котів, Бармаки, Забороль, Городок, Кругле та смт Квасилів);

Корецького району - 24 (м. Корець - 11, с. Новий Корець – 6, по двоє – с. Морозівка і Залізниця, по одному - Гвіздів, Річки та Крилів);

Здолбунівського району - 22 (м. Здолбунів - 8, по двоє – с. Богдашів і Стара Мощаниця, по одному – в смт Мізоч і селах Мізочок, П'ятигори, Івачків, Ільпінь, Буща, Орестів, Глинськ, Гільча і Будераж);

м.Костопіль - 14;

Сарненського району11 (м. Сарни - 8, с. Стрільськ, с. Чудель, с. Орлівка).

м.Вараш - 7;

Зарічненського району - 6 (с. Бродниця);

Млинівського району - 4 (смт Млинів - 3, с. Смордва);

смт Рокитне - 3;

Володимирецького району - 3 (смт Володимирець, с. Довговоля, с. Біле);

Березнівського району1 (с. Антонівка);

м.Дубровиця - 1;

Гощанського району - 1 (с.Бабин).

Вік хворих - від 2 до 85 років.

На сьогодні 504 людей із діагнозом COVID-19 перебуває у лікарнях Рівненщини, з яких 138 – у важкому стані, 41 - в реанімації. П'ятеро хворих підключені до ШВЛ-апаратів.

Заповненість ліжок хворими з COVID-19 у лікарнях І хвилі – 64,7%.

Загалом від початку пандемії на території краю зареєстрували майже 14 тис. хворих і 183 летальних випадки. За останню добу померли ще троє мешканців області: 73-річна жителька смт Н. Рафалівка Володимирецького району, 63-річний житель с. В. Олексин Рівненського району та 55-річна жителька м. Здолбунів.

Одужали вже 11 115 осіб (+108 за добу).

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень