На рік затримався: історико-архітектурний план Рівного майже готовий

Чи врятує він місто від хаотичної забудови?

Історико-архітектурний опорний план мають надіслати міській владі Рівного на перевірку найближчим часом. Проектанти завершують роботу над документом.

Інститут «Західпроектреставрація» надішле його управлінню архітектури та будівництва, яке є замовником. Докладніше розповість заступник начальника управління архітектури Андрій Юрков:

Минулого тижня була розмова з ними телефонна. Вони обіцяли, що протягом тижня-двох вони будуть готові нам щось показувати. Фактично затримок немає, йде робочий процес. Після того, як вони все розроблять, вони нам його презентуватимуть. І тоді вже по ходу тих запитань, які виникатимуть, вони вноситимуть зміни і так далі.

Рівному лишається доплатити за роботу інституту 350 тисяч гривень. Нагадаємо, що спершу історико-архітектурний план планували завершити  ще торік восени, однак через низку проблем його розробка затрималася на рік.

Він має визначити історичні межі міста та об’єкти, які мають історичне значення. Це, на думку фахівців, призупинить хаотичну забудову центру міста.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень