На раллі Дакар авто влетіло в натовп

В Аргентині на шаленій швидкості водій збив глядачів

У Буенос-Айресі на щорічній екстремальній гонці раллі Дакар автомобіль команди з Китаю в'їхав у натовп, унаслідок чого постраждали 10 осіб, п'ятеро з яких отримали серйозні травми.

Автомобіль Го Мейлін втратив керування на повороті, звернув із курсу на 6,6-кілометровій і врізався в глядачів, які стояли обабіч траси, спостерігаючи за перегонами, повідомляє ТСН.ua.

На місце аварії прибули 4 медичні вертольоти та 8 «швидких», які надавали першу допомогу травмованим глядачам. 

Найбільше постраждав чоловік та його 14-річний син, вони були госпіталізовані. За словами медиків, вцілому вони надали допомогу 10 людям, у тому числі чотирьом дітям і одній вагітній жінці. 

Додамо, що ралі Дакар – щорічний марафонський трансконтинентальний раллі-рейд, який проводять із 1978 року. Як правило, фінішує в столиці Сенегалу –  місті Дакар.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень