На півночі Рівненщини горять торфовища (ФОТО)

Рятувальники області виявили два осередки загоряння

Бійці ДСНС області повідомляють про дві пожежі, які сталися у понеділок в природних екосистемах.

Спочатку рятувальники отримали виклик до Старого Села у Рокитнівського району, де трапилося загоряння сухої трави, чагарнику та підстилки у болотистій місцевості на площі приблизно 1 га. А трохи згодом аналогічне повідомлення надійшло з села Бродниця Зарічненського району. Там горіла суха трава та чагарник на болотистій місцевості на площі приблизно 1,6 га.

Обидва загоряння ліквідовують бійці ДСНС, пожежна охорона лісового та мисливського господарства, місцевих пожежних команд, допоміжною технікою фермерських господарств.


В цілому ситуація контрольована. Загрози перекидання вогню на приватні будинки та господарські будівлі громадян поруч розташованих населених пунктів не має. Сил та засобів для ліквідації вистачає.

Рятувальники проводять аеророзвідку з повітря, щоб контролювати і не допустити поширення вогню на більшу площу.
 

У випадку, якщо пожежа вийде з-під контролю, будуть залучені додаткові сили та засоби ДСНС. На ліквідації обох пожеж працювало 13 одиниць спеціальної та допоміжної техніки та 20 людей.

Ситуація - під повним контролем Головного управління ДСНС області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень