На пішохідному переході біля «Магната» світлофор не встановлять

Таке рішення прийняла комісія з безпеки руху

Всупереч тому, що у нещодавньому інтерв’ю Радіо Трек міський голова Володимир Хомко висловив підтримку мешканцям, що зібрали підписи з проханням убезпечити цю ділянку дороги, комісія з безпеки руху відхилила це питання.

Нагадаємо, на цьому перехресті останнім часом почастішали транспортні пригоди, у яких постраждали пішоходи. Тож, мешканці того району вважають, що світлофор там необхідний, говорить ініціатор збору підписів Олександр Безощук:

 

- Відгуки були не тільки від водіїв – і від пішоходів, і від батьків. Там потрібен світлофор. Я розумію, що є правила. Де в нас є світлофор на Степана Бандери? Біля «Брукліна». Тобто, жодного обмеження нема. Світлофор є лише біля «Брукліна», наступний біля «Істамбула». Це тільки дві ДТП. Мене цікавить: хтось вивчав питання, скільки було ДТП? Я тільки з преси «витягнув», що там за останніх п’ять років трапилося більше дванадцяти ДТП. Мало це, чи багато – я не знаю. Ви не обговорили це, і одразу кажете «відхилити» і вже починається голосування.

 

Натомість, зі слів представника нацполіції області Андрія Валерка, проблема того переходу не у відсутності світлофору, а в місці розташування, адже для водіїв там обмежена видимість. Разом з тим, є готовий проект зі встановлення світлофорного об’єкту на перетині вулиць Степана Бандери - Соломії Крушельницької:

 

 

- На сьогодні є узгоджений проект облаштування світлофорного об’єкта Соломії Крушельницької-Степана Бандери. Тобто, вже є проект на це облаштування. Чи він буде, чи не буде – це питання. Тому будь який об’єкт треба вивчати. І, так само, вивчати причини ДТП. Однією з причин на тому місці є зелені насадження, тобто, дерева, які обмежують видимість того пішохода, який знаходиться на тротуарі. Там треба, можливо, освітлення зробити, там треба знак поміняти.

 

Після обговорення комісія вирішила довивчити це питання. Також на довивчення відклали питання про встановлення світлофора на вулиці Костромській. Члени комісії планують виїхати на місце і тоді прийняти рішення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень