На Новий рік жителів Володимирця «потішили»… платним туалетом (ФОТО)

З усіма зручностями

31 грудня на автостанції у Володимирці, що на Рівненщині, відкрили платний громадський туалет. Про це пише «Володимирець City».

Сучасна санітарна зона з’явилася на орендованій ділянці в оператора автостанційних послуг «Рівнепас» підприємця Юрія Мотомана. Вбиральня розділена на жіночу та чоловічу зони і має дві кабінки, рукомийники з гарячою водою та сушарку для рук.

Туалет працюватиме щоденно з 7:00 до 23:00, коли відправляється останній рейсовий автобус. Вартість послуги – 3 грн.

У Володимирці ситуація з громадськими туалетами завжди була напружена. В центрі такого закладу фактично й нема (або про нього ніхто з гостей селища не знає), окрім відомчих, куди неохоче пускають чужих.

 

А на автостанції  хоч і є туалет, та він напівзруйнований, тож пасажири маршруток більше бігали по кущах. Мало того: вбиральня стоїть фактично на території польського цвинтаря, - йдеться у повідомленні.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень