На міжнародних змаганнях Cool Games перемогли учасники з Рівного

Два місяці тому

У Рівному нагородили учнів навчально-виховного комплексу «Колегіум», які перемогли на перших ISF World Cool Games міжнародних змаганнях у Києві. Переможцям вручили дипломи та набори олімпійських футболок.

Як розповів тренер рівнян Олег Левенець, участь у змаганнях взяли школярі із семи країн світу. Крім українців, були учасники Азербайджану, Грузії, Казахстану, Китаю, Молдови та Хорватії. Перемогу рівнянам принесла фінальна сутичка з китайськими однолітками.

Особливістю Cool Games є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників. Бо це поєднання рухливих ігор зі спортивними естафетами, які просто треба виконати швидко і точно.

Під час змагань були естафети на швидкість «Котигорошко» та «Котигорошко слалом». Їх учасники виконували на швидкість з великими м’ячами для фітнесу.

Також була естафета «Збір ягід». Одному учаснику треба було посадити ягідки в умовні ямки, а іншому – зібрати їх та не погубити.

Метою змагань є мотивація школярів до занять спортом, фізкультурою та тренуваннями.

Учасникам з інших країн сподобалося брати участь  у змаганнях. Вони збираються брати й наступного року, –  розповів Олег Левенець. –  Організатори ж пообіцяли збільшити кількість країн-учасниць та команд.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень