На Майдані Незалежності юні спортсмени демонстрували свої вміння

У центрі міста відбулися показові виступи спортсменів

Відкритий олімпійський урок з нагоди дня фізичної культури і спорту відбувся у Рівному. На татамах у центрі міста показові виступи провели учні школи будокан. Юні хлопці та дівчата показували свою майстерність з боксу, кікбоксингу та боротьби. 

За словами начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Сергія Шевчука, такі заходи проводять аби закликати Рівнян до ведення здорового способу життя:

- Найцінніше, що є в людини це здоров’я і знання. І саме ми сьогодні показуємо Олімпійські уроки з видів спорту. Все показали. Все зробили. Спортсменам і людям це сподобалось.

 

Також на Майдані були й присутні представники Клубу вболівальників Рівненського спідвею. Зокрема Голова організації Сергій Головня, розповів, що рівнян цього року очікує ще одне змагання з гаревого спорту яке відбудеться вже наступного місяця:

- 11 жовтня Клуб вболівальників Рівненського спідвею проводитимуть чергові змагання вже Європейського рівня. В турнірі прийматимуть участь, гонщики звісно окрім українських, і гонщики з закордону. Це представники Польщі, Чехії, Болгарії, Німеччини, Румунії і можливо Словаччини.

До слова,  День фізичної культури і спорту святкується з 1994 року. Відзначається свято щорічно і припадає на другу неділю вересня.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень