На Костопільщині молодики побили подружжя (ФОТО)

Бо ті не позичили їм бензопилу

Вчора ввечері додому до подружжя, що у дачному масиві «Камяногірський» Костопільського району, прийшли раніше судимі молодики та попросили бензопилу, аби порізати дрова. Господарі їм відмовили, бо інструмент був зламаний. Тож молодики вирішили влаштувати погром у будинку та побили власників.

Один із молодиків взяв із буса, на якому приїхали позичати бензопилу, дерев’яну биту та побив нею господаря. Потім парубки вдерлись до оселі, де побили речі домашнього вжитку та вікна. А 46-річну господиню вдарили рукою в обличчя,  забрали у неї телефон та втекли, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

Молодиків поліцейські затримали майже одразу, у них вилучили биту, пістолет та  мобільний телефон. За розбійний напад парубкам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Правоохоронці з’ясували, що 21-річний мешканець Костопільщини два місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, де перебував за вчинення крадіжок. Його поплічник із Рокитного нині відбуває покарання з іспитовим строком за вчинення хуліганства.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень