На Кореччині замість купівлі автобуса вирішили поремонтувати дорогу

Гроші, передбачені на транспорт для школярів, перенаправили на районну адміністрацію

Для однієї з сільських шкіл Кореччини цьогоріч мали придбати шкільний автобус. Але нещодавно з’ясувалося, що передбачені на нього кошти вирішили передати на потреби Корецької РДА.

Місцеві жителі дещо здивувалися такому рішенню, тож вирішили поцікавитися в обласної влади, чим воно обумовлене і на що ж збираються витратити гроші.

Прояснив ситуацію перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За його словами, кошти витратять на ремонт дороги, а транспортний засіб школа все одно отримає:

Голова Корецької РДА каже, що за підсумками колективного звернення жителів села Жорнівка розпочали ремонтні роботи дороги, яка сполучає села Невірків та Жорнівку. Вона – у незадовільному стані, а завдяки цьому ремонту у майбутньому можна буде забезпечити якісне підвезення дітей до навчальних закладів.

 

Відділ освіти цієї РДА вчора надіслав лист щодо передачі шкільного автобуса Устинської ЗОШ І-ІІІ ст. для потреб Невірківської НВК І-ІІІ ст. Там придбали новий автобус, але в резерві є ще один транспортний засіб у нормальному стані.

Згодом – імовірно, уже наступного року – Корець зможе отримати ще один шкільний автобус для підвезення дітей, зауважили в облдержадміністрації.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень