На Кореччині п’яний водій збив 20-річну дівчину (ФОТО)

Сталося це вчора, 25 грудня, близько 21-ї години вечора у селі Заслав’я

Водій автомобіля «Audi 100 скоїв наїзд на односельчанку та втік із місця ДТП. Деталі події розповідає прес-офіцер поліції Рівного Любов Белаш:

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 41-річний водій автомобіля «Audi 100» разом із товаришами відпочивав у будинку одного із компанії. Після застілля компанія подалася шукати пригод на автомобілі. Проїжджаючи повз 20-річну місцеву жительку, водій автомобіля різко загальмував та, намагаючись здійснити маневр заднього ходу, наїхав на дівчину. Коли вийшов з автівки та зрозумів, що сталося — втік.

Втім, правоохоронцям вдалося оперативно розшукати водія-утікача на одній із вулиць села. Помітивши службовий автомобіль поліцейських, винуватець ДТП вимкнув фари та намагався втекти. Потерпіла отримала травму ноги та після надання медичної допомоги її відпустили додому.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень