На книжкових полицях – нова збірка Віри Правоторової

Рівнянка Віра Правоторова видала  збірку «Віршенят і Віршиків з оксамитової торбинки»

До книги увійшли легкі та прозорі поезії для дітей. Їх авторка писала впродовж року. Вірші рівнянки потрапили до Києва, один з них з’явився в «Улюблених віршах» від Абабагаламаги  Івана Малковича. Після того поетеса вирішила зустрітися з Малковичем. Саме ця зустріч дала поштовх до написання нової збірки у тандемі з художником Ольгою Мойсюк.

- Вийшла вона у видавництві «Зелений пес» братів Капранових. Це все, що зараз надруковано, я почала писати 20 вересня минулого року.

Як ідеться в анотації до Віршів та віршиків, книга ця є острівцем добра та світла, кожен вірш, кожен малюнок допомагають дитині пізнавати співучість та ритмічність української мови, розвиваючи творчу уяву. Крім того, кожна поезія дарує читачеві добро – судіть самі. Читає Віра Правоторова.

До слова, збірку «Віршенята і віршики з оксамитової торбинки» можна придбати у книгарні Буква+ на вулиці Соборна 192. А фінансово допомогла авторці у випуску збірки ТМ «Рум’ янець». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень