На єдиний мітинг за Лукашенка людей зганяли під страхом штрафів і звільнень

Іншим обіцяли премії

Сьогодні біля будівлі уряду в Мінську проходить мітинг на підтримку виконуючого обов’язки президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Опозиційні білоруські ЗМІ повідомляють про те, що на захід силою зігнали: робітників держпідприємств, силовиків і чиновників, повідомляє «Українська правда» з посиланням на TUT.by

Погрожують штрафами, звільненням, обіцяють премії.

На самому мітингу Лукашенко заявив, що на площі зібралося близько 50 тисяч людей. Вони скандували «За Бацьку!» тощо. Лукашенко виступив перед ними, заявивши, що готовий до реформ, мовляв, варто лише сказати, яких саме.

Водночас, це був єдиний «пролукашенківський» мітинг. Інші багатотисячні зібрання продовжуються в Білорусі й сьогодні 

Білоруське видання дізналося про підготовку мітингу від своїх читачів, яких примушували поїхати в столицю з різних регіонів.

Деяким людям вдалося відмовитися.

Дослівно:

«Повідомлення про примус поїхати на мітинг за Олександра Лукашенка прийшли від працівників «Белшини», «Інтеграл», Могильовського м'ясокомбінату, Бобруйської «Слов'янки», «Бобруйськагромаш», Білоруського цементного заводу, Пружанського «Комунальника», «Крічевцементношифера», Дзержинської птахофабрики , Слонімського водоканалу, ВАТ «Поликовічі» (сільгосппідприємство під Могилевом), «Могільовенерго», Бобруйського заводу біотехнологій, «Вітебскоблгазу», Добрушського фарфорового заводу, Белзалізниці.

Зганяють на мітинг також держслужбовців, військових, яких просять прийти в цивільному одязі. Подібні пропозиції також надійшли працівникам сільського господарства, вчителям, вихователям, працівникам держЗМІ і багатьом іншим.

Докладніше про мітинг «За Лукашенка».

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень