На Дубещині невідомі напали на охоронців ставка

Учора на Дубенщині в селі Нагоряни двоє невідомих напали на охоронців місцевого орендованого ставка

Чоловіки застосували до них газовий балончик і завдавли  тілесних ушкоджень. Також вони викрали в одного з охоронців мобільний телефон. Правоохоронці за лічені години затримали зловмисників. Ситуацію коментує прес-офіцер поліції Ольга Олійник:

Поліцейські встановили, що близько опівночі на орендованому приватним підприємцем ставку в селі Нагоряни охоронники затримали чоловіка, який у водоймі незаконно виловлював сіткою рибу. Двом його товаришам вдалося утекти. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, доставила зловмисника до місцевого відділу поліції для проведення слідчих дій

А вже через півтори години двоє товаришів затриманого увірвалися у підсобне приміщення на ставку та напали на охоронців. Обох потерпілих госпіталізували з численними забоями, хімічними опіками шкіри першого ступеня в Дубенську центральну районну лікарню.

Оперативники встановили особи зловмисників та провели санкціоновані обшуки за місцем проживання. У зловмисників в помешканнях виявили револьвер, 59 патронів,  малокаліберну гвинтівку з оптичним прицілом та реставрований карабін. Усе вилучене слідчі направили на експертизу.

За скоєне чоловікам загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень