На дрифтерів, що катаються на стоянці «Екватора», скаржиться рівнянка

У соціальних мережах шукає підтримки

Рівнянка Юлія Новак поскаржилась на шум від дрифтерів, які у ніч проти неділі, 5 серпня, нібито каталися на стоянці поблизу ТРЦ «Екватор».

Її коментарі подаємо в оригіналі:

Всем доброй ночи, кто живёт в районе ТРЦ Эвкатор! Уже 40 минут как не могу уснуть из-за шума машин на стоянке Экватора (дрифтуют они видеть ли!). Предлагаю написать коллективную жалобу в администрацию ТРЦ Экватора и за одно в полицию. Кто за, пишите комментарии!

У коментарях у одній із груп у facebook люди підтримують пропозицію рівнянки.

Інші, натомість налаштовані скептично. Люди не вірять у те, що «з свавіллям гонщиків хтось впорається».

Нагадаємо, наприкінці липня у центрі Рівного двоє автомобілістів влаштували аварійну ситуацію. Інцидент трапився поблизу драмтеатру, на вулиці Соборній, о пів на дев’яту вечора. Як повідомляли журналісти UA: Рівне, правоохоронцям вдалося встановити особу одного з двох правопорушників. Тепер «дрифтеру» загрожує штраф у розмірі 661 грн або позбавлення права керувати транспортним засобом на термін від 6 до 12 місяців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень