«На дорогах буде казна-що». В Україну «мчить» новий циклон (СИНОПТИЧНА КАРТА)

В  Україну прийде новий циклон.

Лютий дебютує черговими снігопадами, мокрим снігом, ожеледдю, налипанням мокрого снігу, ожеледицею і навіть дощем. Буде й мороз, й відлига, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Тож завтра у центральних областях, на Півночі, на Харківщині, в Одеській та Миколаївській областях знову будуть опади.

Синоптична карта на 1 лютого

Очікуються снігопади, сніг змішуватиметься із мокрим снігом, на Харківщині, Одещині, Миколаївщині та в більшості центральних областей навіть переважатиме дощ.

На дорогах буде казна-що, – зауважила синоптик.

Північно-західна частина України, Волинь, Рівненщина, більшість Львівщини та Закарпаття, а також південно-східна частина, Запоріжжя, Донеччина, Луганщина, Крим та Херсонщина суттєвих опадів від циклону не отримають.

Температура повітря найнижчою буде на Заході та Півночі: вночі -6...-12 градусів, вдень -2...-5 градусів, на Закарпатті +1...+3 градуси.

 

На решті території України протягом дня буде тепло, передбачається +1...+4 градуси, на Сході, Півдні та на Дніпропетровщині +4...+9 градусів, в Криму до +10...+14 градусів.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень