На Донбасі знешкоджено майже чотири сотні вибухонебезпечних предметів (ФОТО)

Робота з розмінування Донбасу триває

За повідомленням штабу ООС,

Протягом минулого тижня підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України зі складу Об'єднаних сил проводили роботи з очищення від вибухонебезпечних предметів місцевості, об’єктів життєзабезпечення та інфраструктури, а також залучалися до гасіння пожеж.

Окрім цього, рятувальники супроводжували аварійні бригади комунальних підприємств під час проведення ремонтних та профілактичних робіт на об’єктах електро- та водопостачання.

Зокрема, за тиждень піротехнічні розрахунки ДСНС обстежили 27 гектарів території, вилучили та знешкодили 396 вибухонебезпечних предметів.

Тим часом, протягом минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Обстріли велися неподалік Новотроїцького, Водяного, Оріхового.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень