На День міста ПДМ відкриє двері

У неділю 28 cерпня Палац дітей та молоді бере участь у загальноміських заходах до Дня міста та проводить традиційний День відкритих дверей.

З 10:00 на Майдані Незалежності відкривається вулична інсталяція «Наша вишивана спадщина». На виставці будуть представлені фото з архіву Етнокультурного центру ПДМ, етнічні костюми з колекції Віктора Ковальчука, дипломні роботи випускників 2016 року профільної школи образотворчого мистецтва ПДМ, стилізовані сукні з колекції Школи та понад 200 вишитих рушників з фондів Школи, що у свій час вишивали її учні. Також інсталяцію доповнюватимуть авторські роботи рівненської майстрині Анни Марчук.

В самому ж Палаці з 11:00 до 15:00 проходитиме  День відкритих дверей. Керівники та педагоги шкіл Палацу та структурних підрозділів розкажуть  дітям та їх батькам про те, чого навчають в Палаці та допоможуть обрати для кожної дитини саме її рід занять.

З 17:00 до 22:00 колективи Палацу дітей та молоді візьмуть участь у гала-концерті «Рівне - місто щасливих людей». На головній сцені міста виступатимуть ансамбль сучасного танцю «Light», підготовча група Light Dance Company, ансамбль народного танцю «Дружба», ансамбль естрадної пісні «Вітамін», молодіжний фольклорний гурт «Веснянка», ансамбль спортивного танцю «Ритм». Пісню про Рівне виконають батьки Школи естрадного мистецтва ПДМ.

 

А тим часом у Парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка з 18:00 до 20:00 творчі колективи Палацу подарують рівнянам святковий концерт «Ми разом».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень