На Білому озері музиканти, співаки й танцюристи перетягували канат

І ще багато різних змагань

В селі Більська Воля Володимирецького району, в оздоровчому центрі «Біле озеро» відбувся XVII Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний форум «Біле озеро - 2018».

Тут зібралися близько 80 музикантів, співаків, танцюристів, художників, дизайнерів, і соціальних педагогів з усієї України.

Протягом усіх днів форуму на березі озера діяли арт-майданчики, соціальні і освітні платформи. Відбулася акція «Престиж здорового способу життя в молодіжному середовищі».

Тут соціальні педагоги проводили бесіди з питань проблеми ВІЛ–СНІД, попередження вживання наркотичних і психотропних речовин, екології, охорони і зміцнення здоров’я молоді.

Працівники закладу «Спорт для всіх» підготували змагання з елементами футболу, баскетболу, флорболу, фітболу, дартсу та пляжного волейболу і перетягування линви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень