На Березінівщині зловмисниці обікрали пенсіонера

Зробили це жінки ромської національності

Мешканець села Яринівки порався по господарству, коли до його обійстя навідалася жінка ромської національності. На пропозицію продати пір'я, горіхи чи гарбузове насіння 88-річний пенсіонер не пристав і волів якнайшвидше спровадити настирливу гостю. Та не поспішала, відволікаючи господаря балачкою. І тільки згодом чоловік зрозумів, що за таким сценарієм обікрали його будинок.
Після того, як пенсіонеру врешті вдалося попрощатися із незнайомкою, у помешканні виявив відсутність грошей. Із шухляди столу, яка була ще й для надійності закріплена цвяхом, зникли 34 тисячі гривень, одна тисяча російських рублів та сто доларів США. Про крадіжку чоловік повідомив у міліцію.

За даним фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження, - повідомив начальник Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області Олег Середа. – Наразі проводяться розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень