На жвавому перехресті у Рівному згорів світлофор. Уночі (ВІДЕО)

Але його міняють 

Через коротке замикання у Рівному згорів світлофор. Інцидент стався на перехресті вулиць Князя Володимира - Шухевича - Набережна.

Нині фахівці «Міськсвітла» замінюють 5 метрів кабельних мереж та встановлюють новий транспортний світлофор вартістю 13, 5 тисяч гривень.

Об'єкт планують увімкнути якнайшвидше, адже це жваве перехрестя, повідомила начальниця служби по обслуговуванню світлофорних об'єктів Оксана Пижик:

 - На камерах відеоспостереження ми побачили, що світлофор перестав працювати о 3 ночі. За 20 хв він загорівся, через коротке замикання. О 3:40 рятувальники вже все ліквідували.

 

Нині наша аварійна бригада ліквідовує наслідки, вже демонтували обгорілий світлофор. Встановлюємо новий транспортний світлофор і проводимо часткову заміну 5 м кабельних мереж.

 

Світлофор у нас був, кабелі ще замовимо і наступного тижня замінимо на тому перехресті усі мережі.

ОНОВЛЕНО 15.14. Світлофорний об'єкт уже працює ????

Згоріли також і дорожні знаки. Про це свідчать відео очевидців, які опубліковані у соцмережах. 

https://www.instagram.com/p/CRXl3F7i2I9/

Нагадаємо, напередодні аварійні бригади «Міськсвітла» замінили мережу у світлофорах на перехресті Княгині Ольги та Степана Бандери.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень