На Запоріжжі поліг воїн з Рівного. Без тата залишилося троє дітей

Йому було лише 48. Попереду багато планів, мрій, сподівань

Коханий чоловік, люблячий син, добрий батько та щирий друг. Таким пам’ятатимуть Олександра Чайку рідні та близькі. Оптиміст, закоханий у гори, який не відвертався від свого військового обов’язку – так згадуватимуть про нього побратими…

Олександр Чайка народився у Рівному, навчався у 23 місцевій школі, за тим – в Інституті інженерів водного господарства. За тим багато працював закордоном. Але все змінилося, коли народився старший син.

Тоді Олександр розпочав власну справу, став підприємцем. Разом із другом відкрили магазин електротоварів. А в родині народилося іще двоє діток.

Ви сім’я, тож маєте бути один за одного, завжди триматися разом, - повторював він 18-річному Євгену, 14-річній Олександрі та 9-річному Валерію.

Коли ж розпочалася війна, Олександр не лишився осторонь. Всіляко допомагав волонтерам, військовим, особливо з електротоварами, з чим безпосередньо працював.

Саша був дуже щедрою людиною, яка нікому ніколи не зробила нічого поганого.

 

Він завжди прагнув допомогти, підтримати, іноді навіть на шкоду собі, але для інших був готовий зробити все, - розповідає дружина Героя Надія.

А згодом Олександр Чайка й сам отримав виклик до військкомату.

Він дуже любив гори та лижі.

 

Розповідав, що служить з хлопцями, які родом із Закарпаття, тішився новими знайомствами, і ще так багато хотів зробити, коли повернеться додому… - продовжує Надія.

Йому було лише 48. Попереду багато планів, мрій, сподівань і жодної темної думки…

Старший лейтенант Олександр Чайка загинув у бою за Батьківщину 22 липня поблизу села Успенівка Запорізької області.

Прощання із Олександром Чайкою відбудеться завтра, 26 липня, о 10.00 на площі перед Свято-Покровським собором. Поховають його на кладовищі «Нове».

Джерело: Рівненська міська рада

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень