На Волині з’явиться новий пункт пропуску між Україною та Польщею

Про його будівництво домовилися представники двох держав

Українська та польська сторони підсумувати результати співпраці та обговорили перспективи відкриття нового пункту пропуску на Волині.

Днями відбулася зустріч начальника Волинського прикордонного загону з керівником Надбужанського відділу Прикордонної Варти Республіки Польща.

Зважаючи на можливу загрозу вторгнення рф з території білорусі, Сторони домовилися про оперативний обмін інформацією щодо будь-яких маневрів військової техніки вздовж кордонів на білоруських теренах, - повідомляє офіційний сайт Державної прикордонної служби.

Фото зі сторінки Державної прикордонної служби України

Крім того, українські та польські прикордонники позитивно оцінили хід реалізації пілотних проєктів щодо ваговозів у пунктах пропуску «Ягодин-Дорогуськ» і «Устилуг-Зосін».

Про перспективу будівництва ще одного пункту пропуску на кордоні з Польщею у Волинській області говорили днем раніше під час зустрічі з делегацією із Люблінського воєводства.

Місце, де має розташуватися новий пункт пропуску з Польщею «Адамчуки-Збереже»

Як зазначив під час виступу начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський,

будівництво нового спільного пункту пропуску для автомобільного сполучення з організацією пішохідного руху «Адамчуки-Збереже» сприятиме розвантаженню решти переходів, зокрема щодо пропуску осіб та легкових автомобілів.

В результаті домовилися, що працюватимуть над питанням облаштування нового пункту пропуску разом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень