«На Волині мертві піднімуться з могил, щоби стріляти в окупантів» - журналіст з РФ

Він написав, що буде, якщо війська РБ зайдуть через кордон Рівненщини або Волині

Волинь та Рівненщина – «реальний Дикий Захід», це максимально вороже налаштований до окупанта регіон, де і в мирні часи місцеві були поголовно озброєні. Тому вторгнення сюди може стати для окупанта фатальним.

Про це пише журналіст Іван Яковина, який до 2014 року працював у російському інтернет-виданні «Лента.ру», а нині працює в українських ЗМІ.

Він припускає, що якщо Путін має намір через кілька днів намагатися штурмувати Київ, для нього дуже важливо, щоб українські війська не пішли на прорив блокади столиці із західного напрямку.

Щоб не вдарили штурмуючим у тил із боку Житомира та Вінниці.

Власне, для цього може знадобитися вторгнення білоруської армії на Волині або на півночі Рівненської області. Просто щоб відвернути увагу тих військ, які в України залишилися на заході.

Це логічно, але в цьому плані є прорахунок: на Волині мертві піднімуться з могил, щоби стріляти в окупантів.

 

Це максимально непривітний для них регіон, там прості люди самотужки можуть упоратися - навіть без залучення армії.

 

Місцеві бурштинокопачі навіть у мирний час були поголовно озброєні та каталися місцевістю на бронетехніці. Там же справжній Дикий Захід!

Зазначимо, що за станом на 2 березня 12:00 Генштаб повідомив, що на Волинському напрямку противник втратив ініціативу та активних дій не проводить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень