На війні загинув відомий український рок-музикант

Андрій Касенюк отримав смертельне поранення

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув відомий український рокер родом із Камʼянського Дніпропетровської області Андрій Касенюк. Він грав у складі гурту SilverTown, а згодом став командиром відділення артрозвідки на напрямку Лисичанськ – Кремінна.

Де саме загинув артист – наразі невідомо. Про це повідомили його колеги на офіційній сторінці у Facebook.

Смерть настала внаслідок важкого поранення. 17 квітня воїн перестав виходити на звʼязок, і його близьким повідомили про втрату.

— Вчора Андрій не вийшов на звʼязок. Його більше з нами немає. Він отримав смертельне поранення. Подробиць і деталей поки ми не знаємо.

 

Сказати, що це важка втрата для кожного з нас, – це не сказати нічого!

 

Він був чи не єдиним у колективі, хто з 15 років, коли потрапив на репетицію свого першого гурту PitStop, крізь усе життя і до останнього тримав той юнацький максималізм і ентузіазм, той дитячий вогонь в очах і безумовну віру в музичне майбутнє своє і свого гурту, – згадали рокера друзі.

Дружина героя Марія саме збирала гроші йому на авто, яке було потрібне на передовій. «Стоп. Коханий загинув», – написала вона, коли дізналася трагічну новину.

На воїна та музиканта чекало успішне творче майбутнє. За словами його колег, 24 лютого 2022 року його кліп повинна була розглянути редакція М1/ М2 щодо ротації.

— Ми казали Андрію: «Це не на часі, от після війни перед релізом альбому буде саме воно!».

 

Тепер час для нас розділився на до 17 квітня 2023-го і після. Кліп ми заллємо в Youtube на нашому каналі. Альбом наразі готовий на 60% (6 треків із 10).

 

Його ми також доробимо й випустимо. Андрій цього дуже й дуже прагнув. Майже всі треки були написані та заранжеровані ним, – поділилися учасники гурту SilverTown.

У коментарях свої співчуття висловили шанувальники творчості полеглого героя та небайдужі українці, вдячні за його хоробру службу в лавах ЗСУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень