На виплату «карантинних» 8 тисяч спрямували понад 1 мільярд гривень

Де отримали найбільше виплат

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На виплату державної допомоги 125 тисячам найманих працівників та підприємців, діяльність яких призупинили через карантин, спрямували понад 1 мільярд гривень.

8 тисяч гривень вже отримали 75 856 найманих працівників та 49 144 ФОПи. Найбільше виплат отримали підприємці та наймані працівники у Києві, Львівській та Харківській областях.

На фото Ігор Петрашко. Світлина - AgroPolit
На фото Ігор Петрашко. Світлина - AgroPolit

Вже понад мільярд гривень державної допомоги отримали підприємці та наймані працівники, які постраждали через посилення карантинних обмежень.

 

Виплати продовжуються, програма підтримки буде доступна впродовж 2021 року для всіх областей, які потрапляють до «червоної» зони.

 

Закликаємо бізнес, який постраждав, реєструватися і отримувати цю допомогу, – розповів міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Джерело: Урядовий портал

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень