На Україну чекає зима: Коли будуть люті морози

Синоптики дали прогноз

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Найближча зима буде не холоднішою, ніж у попередні роки. Однак варто зауважити, що окремі дні можуть бути холоднішими й навіть морозними.

Грудень буде теплим. Середній температурний показник буде на рівні нуля. А 29 грудня навіть очікується +7 градусів.

Січень буде більш холодним. Середня температура у січні коливатиметься на рівні -5 градусів. Найтепліше буде 31 січнядо +7 градусів, а ось найхолодніший день місяця припаде на 25 число, коли вдарять морози до -18 градусів. Опадів в січні буде небагато. Їх варто чекати у період з 8 по 24 січня.

Середня температура повітря в лютому, як і в грудні, буде на рівні нуля. Разом з тим лютий 2025 року стане на 4 градуси холоднішим, ніж у 2024 році.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень