На Сарненщині викрили поліцейського, який «назбирав» з підприємців 35 000 грн хабарів

Гроші вимагав за дозвіл на проїзд вантажівок територією відділку

На Рівненщині виявили посадовця, який вимагав хабарі з підприємців. Прокуратура викрила старшого дільничного офіцера поліції на отриманні неправомірної вигоди.

За версією слідства, правоохоронець, перешкоджаючи офіційній та законній діяльності підприємців, вимагав та одержав кількома «траншами» 35 тис. грн хабаря за безперешкодний проїзд через територію обслуговування Сарненського РВП вантажних транспортних засобів, що перевозять лісопродукцію, - повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Підозрюваному вже повідомили про підозру, обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонили від займаної посади.

Досудове розслідування проводять слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією  у м. Рівному) ТУ ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу працівників Управління СБУ в Рівненській області та за сприяння Рівненського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень