На руках були опіки у вигляді курячих лап: жінку 11 років переслідує полтергейст (ФОТО)

Ця історія розпочалась 11 років тому у приватному будинку в Кривому Розі

Жительку Кривого Рогу, 34-річну Олену Дорогову, 11 років переслідує полтергейст. Жінка пригадує, що все розпочалося у будинку, який вона отримала у спадок.

Каже, спочатку на горищі постійно лунали незрозумілі звуки, начебто бігали маленькі істоти. Викликали священника, щоб він освятив дім.

- Але батюшка, якого ми запросили, як тільки зайшов у хвіртку, одразу ж відчув щось недобре. «Я тут нічого робити не буду», — сказав він. І пішов.

Коли Олена завагітніла, барабашка «як сказився».

І гримів, і стукав, і світло вмикав-вимикав, і гупав, як здоровенний дядько, - пригадує жінка.

- Одного разу, на Різдво, 7 січня, коли я спала, полтергейст приліг поряд і схопив мене за горло. Відчуття — ніби тебе душить ожилий небіжчик. Такі у нього були крижані руки. Я в крик. Чоловік Женя обшукав усю квартиру, думав, що хтось заліз. Все було зачинено. Тільки потім він побачив у мене на руках червоні сліди, як від наручників або тугих мотузок. І на шиї. І на ногах.

Через кілька місяців, на Трійцю, чудовисько напало знову.

- Ми з чоловіком лягли спати. Мене опівночі щось кольнуло в ногу. Потім повіяло крижаним холодом, як з холодильника. І ЩОСЬ навалилося на мене зверху, втиснуло в подушки і стало душити.

 

Моторошно запахло смаленим, як птицю на багатті смалять. Коли Женя включив світло, побачив трохи вище зап'ясть десятисантиметрові опіки, як сліди від курячої лапи.

 

І на животі — 20-сантиметровий опік у вигляді стріли. На шиї — смужка, ніби душили товстою волосінню.

Опіки на руках Олени нагадували слід від курячої лапи

Барабашку спробували задобрювати. «Ну що ти хочеш, дурнику?» — боязко говорили господарі, підкладаючи йому на горище то цукерки, то гривні, то чарочку з винцем.

Коли за два тижні після нападу в Олени виникла загроза викидня, лікар швидкої здивувалася: 

«А це що у вас на животі?» — «Полтергейст …», — пробурмотіла Олена. 

Їй не повірили. І у швидкій, і в лікарні, влаштували допит. Пригрозили, що якщо не зізнається, звідки рани, не приймуть у неї пологи. «І як ти збираєшся народжувати? Як тобі дитину можна довірити? Тобі треба перевіритися у психіатра. А раптом ви сектанти?» — атакували подружжя Дорогових лікарі.

Лікарі були шоковані, побачивши опіки на животі вагітної жінки

11 років тому головлікар комунального закладу «Міський клінічний пологовий будинок № 1» Кривого Рогу заявила, що термічні опіки першого ступеня на животі Олени для плода безпечні, а в полтергейсти вона не вірить.

Протоієрей Української православної церкви Олег Мельничук пояснив подію підступами диявола і порадив його вигнати з допомогою Божою сили. Не шукати порятунку в обрядах типу освячення квартири, а знайти духівника — священника, який би духовно удосконалював і направляв молоду пару в потрібне річище. А також часто сповідатися, причащатися і молитися.

Подружжя вирішило заспокоїтися, оформили офіційно відносини, зробили хороший ремонт і 14 серпня 2010 року народили здоровісіньку дитину.

«Він не відстане»

Після пологів привид не з'являвся пів року. Але одного разу Олені уві сні якийсь чоловік з голим торсом кинув в обличчя жменю землі…

Прокинулась жінка на підлозі, скинута полтергейстом.

На одній руці був надряпаний хрест, на інший — слово чи то «пей», чи то «лей». Або «лео»? — згадує жінка.

На одній руці Олени був надряпаний хрест, на інший це слово

Опік на нозі, залишений загадковою істотою

Тим часом привид став нападати на інших людей. Напав він на знайому сім'ї Галину Токар (до якої Олена зайшла в магазин), залишивши на її плечі опік. Постраждав і знайомий Іван, який після бесіди з Оленою прийшов додому, ліг на диван, звідки його викинуло в двері спиною назад.

Ховаючись від полтергейста, сім'я то ночувала у родичів, то винаймала квартири. Але привид знаходив їх і там, нападаючи тільки на Олену.

У будинок пустили квартирантів. Ті через тиждень виселилися. Інші квартиранти, цигани, стійко терпіли витівки полтергейста три місяці. А коли у них здохли дві кішки та собака, теж покинули будинок.

— У родині почалися сварки і скандали, — продовжує Олена. — А потім ми і зовсім розійшлися з чоловіком. Це сталося сім років тому. Виходить, що барабашка зруйнував життя нашої родини. Розвів з чоловіком. Відібрав будинок.

- Через полтергейст я побоялася народжувати ще одну дитину. Коли після Каті завагітніла і барабашка на мене напав знову я взяла у психдиспансері довідку, що здорова. І вирішила третю дитину не народжувати. У мене зараз новий цивільний шлюб. Але і в будинку нового чоловіка барабашка продовжує на мене нападати. Правда, не так часто. І рани вже на тілі не такі глибокі, як раніше.

У будинку, який дістався Олені у спадок, вже кілька років ніхто не живе

- Молодша, 11-річна дочка Катя, живе у бабусі. Відмінниця в школі. Ходить на гімнастику, на танці. Старша, 17-річна Маша, мріє стати пастором, поїхала вчитися в теологічну школу. Вона каже: «Мамо, я все вивчу, все дізнаюся, і допоможу тобі впоратися з ним».

Якщо чесно, переляку великого вже немає. Навіть до нього якось звикла. Практично член сім'ї! — віджартовуюсь. - Але якщо чесно, мені не до жартів…"

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень